Wat zijn Renew producten?

Wat zijn Renew producten?

Renew HP producten voor zakelijk gebruik | HP Procurve Outlet

Wat zijn Renew producten?

Wat zijn Renew producten? Dit initiatief is ontwikkeld als een aanvulling op de verkoop van refurbished IT producten.
De vooordelen:

  • Bijzonder scherp geprijsd
  • Volledige HP kwaliteit en betrouwbaarheid
  • HP garantie, service en support

De producten komen voornamelijk uit overschotten van distributie en productieprocessen. Ook zijn retourzendingen uit verkoopkanalen gebruikt; een klein deel hiervan is geïnstalleerd geweest in democenters.
Alle producten worden teruggezonden naar de HP fabrieken waar ze volledig geïnspecteerd worden.

Meer waarde voor uw geld

Met ons Renew programma bieden wij een uitgebreid portfolio aan manufacturen HP producten en -oplossingen om te voldoen aan uw zakelijke behoeften, met een extreem aantrekkelijke prijs. Onze Renew-producten bieden dezelfde betrouwbaarheid en
prestaties als nieuwe HP-producten, maar zijn vele euro’s goedkoper dan het equivalente nieuwe product. Indien u een beperkt IT-budget hebt, is ons Renew het perfecte alternatief. Het programma biedt u producten aan in originele verzegelde HP verpakking van topkwaliteit tegen een lagere kostprijs.

Gecertificeerde HP-kwaliteit

Onze Renew-producten zijn gegarandeerd zo goed als nieuw. Alle Renew-producten ondergaan een volledig remanufacturing en testproces bij HP, waardoor ze opnieuw voldoen aan de gecertificeerde HP-normen. Alleen dan komen ze in aanmerking voor een volledige HP-garantie, die de HP-kwaliteit en -betrouwbaarheid garandeert. HP legt haar volledige technologieportfolio strikte kwaliteitsnormen op en zorgt ervoor dat remanufactured producten dezelfde prestaties en betrouwbaarheid bieden als nieuwe producten.

Renew HP producten
HP producten garantie

Volledige garantie

Onze Renew-producten worden gedekt door 2 jaar volledige garantie. Dezelfde garantie die wordt aangeboden bij de aankoop van een nieuw HP-product, vanaf de datum van de aankoop. Onze Renew-producten krijgen uitsluitend de volledige garantie nadat ze de strikte kwaliteitstests van HP hebben doorstaan, deze garanderen HP-kwaliteit en -betrouwbaarheid. Bijkomende service en supportopties zijn beschikbaar om de oorspronkelijke HP-productgarantie aan te vullen.

Ecologisch

Begin nu met het maken van duurzame keuzes om onze aarde niet onnodig te vervuilen met producten. Door remanufacturing en hergebruik van demo, loan of testunits en/ reparatie retouren zorgen wij ervoor dat u deze producten optimaal kunt gebruiken.
Onze Renew zijn goed voor uw ecologische voetafdruk. Deze kunt u verminderen door gebruik te maken van een betaalbaar alternatief voor uw zakelijke behoeften.

Ontdek al onze Renew producten

Wij hebben een ruim assortiment aan diverse producten van topmerken zoals: HP, ARUBA.

Bekijk producten