Wat is refurbished?

Wat is refurbished?

Refurbished HP producten voor zakelijk gebruik | HP Procurve Outlet

Wat is refurbished?

Het woord refurbishment of refurbished wordt steeds vaker genoemd in de volksmond. Het is namelijk het slimme alternatief voor nieuw: Beter voor jou en beter voor de wereld!

Refurbished netwerkproducten zoals switches en WiFi producten, zijn producten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer zo goed als nieuw zijn. Zo krijgen ze een tweede leven. De producten die refurbished worden, zijn veelal afkomstig uit het bedrijfsleven en inruilprogramma’s. Ze worden door ons uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded met de laatste firmware waar nodig.

Met een refurbished netwerkproduct bent u niet alleen milieubewust bezig, maar het scheelt u ook euro’s in de portemonnee. Kortom, een mooi duurzaam product waar u of uw klant geld besparen op IT benodigdheden.

Wat is het verschil met tweedehands?

Bij een product dat eerder gebruikt is, wordt vaak gedacht aan tweedehands. Bij refurbished producten is dit echter niet het geval. Voordat producten het stempel ‘refurbished’ krijgen doorlopen ze in ons Refurbishment lab namelijk 4 stappen. Ze zijn gecontroleerd op meer dan 50 cruciale punten.
Deze grondige controle maakt een refurbished product van HP Procurve Outlet van een vergelijkbare kwaliteit als een nieuw product. Wij hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit die onze experts leveren dat wij 2 jaar garantie bieden. Dit is niet te vergelijken met een tweedehands aankoop.

Garantie op de hardware

Je hebt 2 jaar carry-in garantie op de hardware van het product, met 1 jaar beperkte garantie op de software. Zo kunt u onbezorgd genieten van het product.

Directe vervanging bij defect

Wanneer er binnen 2 jaar na de levering van het product zich een probleem voordoet met de hardware kunt u contact opnemen met onze technische helpdesk. Zodra het product retour is gekomen vervangen wij het product direct. Natuurlijk kan dit alleen als we een vervangend product op voorraad hebben. U hoeft dan dus niet te wachten op de reparatie.

Tweedehands refurbished producten

Ontdek al onze refurbished producten

Wij hebben een ruim assortiment aan diverse producten van topmerken zoals: HP, ARUBA.

Bekijk producten